در ادامه توصیه میکنیم مقاله طبع عناب چیست را هم مطالعه کنید. با آگاهی از طبع عناب و مصلحهای آن، میتوانید آن را متناسب با مزاجتان مصرف کرده و اینگونه به سلامتی بیشتر خود کمک خواهید کرد.
استفاده از عصاره و آب عناب و مالیدن موضعی روی پوست برای جلوگیری از التهابات پوستی ازجمله اگزما و آکنه مؤثر است.
همانطور که مشاهده کردیم، خواص عناب تازه برای سلامت بدن بسیار زیاد است. و تمام چیزی که باید درک کنیم این است که چهطور آن را در زندگی روزمرهمان استفاده کنیم.
علاوه بر این، یک مطالعه روی موشها نشان داده که عصاره میوه عناب ممکن است اثرات برخی از داروهای تشنج، ازجمله فنیتوئین، فنوباربیتون و کاربامازپین را تقویت کند.
این جادویی است که باعث می شود ۱ برگ ارکیده بلافاصله احیا شود!
عناب موجب تقویت دستگاه گوارش میشود و کماشتهایی را برطرف میکند.
قبلا در مقاله نحوه مصرف عناب بهصورت کامل به توضیح روشهای مختلف عناب پرداختیم، اما در این بخش از مقاله نیز به بررسی اجمالی طریقه مصرف عناب میپردازیم.
پودر هل چیست؟ [خواص + کاربرد پودر هل در آشپزی] خواص زرشک برای قاعدگی چیست؟ خرید پک سوغاتی مشهد + معرفی انواع سوغات مشهد خرید و قیمت هل سبز در مشهد
درمان جوش صورت و آکنه : عناب سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است که برای سلامت پوست صورت ضروری هستند. آنتی اکسیدان های موجود در عناب می توانند به راحتی التهابات پوستی مانند جوش و آکنه را درمان کنند.
در طب سنتی چینی از میوه و هسته عناب برای درمان بی خوابی استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مقادیر بالای فلاونوئید ها، پلی ساکارید ها و ساپونین موجود در عناب و هسته ی آن به عنوان آرام بخش طبیعی عمل عناب پتاسیم دارد کرده و باعث درمان بی خوابی شبانه می شوند.
در برخی مناطق از عناب برای تهیه سرکه استفاده میشود و در آفریقا از آن کیک درست میکنند.
عناب، درمان طبیعی یبوست محسوب می شود؛ میوه عناب باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست مزمن کمک می کند.
مقادیر بالای پتاسیم موجود در عناب به بهبود عملکرد رگ های خونی کمک کرده، باعث کاهش فشار خون بالا می شود و به این ترتیب خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.
یک تحقیق در دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران نشان می دهد که شیلانوم (یک محصول گیاهی تهیه شده از عناب) برای درمان کیست تخمدان مفید است.